ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Mitsubishi’nin Yapı Taşları

Mitsubishi’nin Yapı Taşları

Japonya’da kurulan günümüzde yüksek marka değerine sahip Mitsubishi, her geçen gün merkez ağını güçlendirmektedir.

22 Nisan 1970 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan itibaren müşteri odaklı çalışma prensibi ve alt yapısına gereken önemi vermesi ile bugün Dünya üzerinde aktif olarak araç satan sayılı kuruluşların başında gelmektedir. Firma diğer araç markalarının aksine geç kurulmuştur. Fakat bu açığı kapatabilmek ve diğer markalar ile yarışabilecek düzeye gelebilmek için gecesini gündüzüne katarak yeni araç modellerini Dünya ticaret ve araç piyasasına sunmuştur. Günümüzde Dünya’nın birçok farklı noktasında iş yeri ve Pazar ağı bulunan firma önümüzdeki süreç içerisinde etkinlik alanını daha da genişleteceğini duyurmuştur.

Mitsubishi ofisleri içerisinde uygulamış olduğu strateji ve müşterilerin istek ve talepleri tam anlamıyla cevap verebilmek için yeni projeleri ile karşımıza çıkmıştır. Özlelikle 21.Yüzyılın başlarından itibaren teknolojinin hiç olmadığı kadar hızlı gelişmesini kendi lehine çevirmeyi başarmıştır. Araç modellerinde sadeliğin yanı sıra teknolojiye büyük önem vermiştir. Göz alıcı tasarımlar ile her daim araç piyasasına yeni rekabet ortamları oluşturmuştur.

Firma günümüzde bağımsız bir marka olarak işlerine ve projelerine devam etse dahi farklı dönemler aralığında farklı firmaların sorumluluğu altına girmiştir. Araç sektöründeki 51 yıllık bilgi, birikim ve tecrübe ile devam ettiği bu sektörün ileri ki dönemde insanlar tarafından daha çok ihtiyaç haline geleceğini sürekli olarak beyan etmektedir. Aynı zamanda elektrikli araçlara da önem veren ve bu anlamda da çalışmalara imza atan firmanın çevre dostluğu ön plana çıkmaktadır.

Mitsubishi ve Araç Dizaynı

Firmanın tasarlamış olduğu araçların büyük bir kısmının bagaj hacmi oldukça geniştir. Bunun en büyük sebebi aile tipi araçlar üretmesi ve ortalama bir ailenin tüm eşyalarını alabilecek kapasiteye sahip olmak istemesidir. Benzin ve gazlı, manüel ve dizel araçları ile her araba hizmetinde ön plana çıkmak isteyen firma bu isteğini gerçekleştirmiş durumdadır. Araçları içerisinde klasikleşmiş tarz dizaynlardan kaçınan ve koltuktan araba tutacaklarına kadar deri işlemelerine ve özel detaylara büyük hassasiyet ile bakan nadir firmalardan birisi olmuştur.

Araçlarının hiçbir şekilde yolda kalmasını istemeyen ve müşterisine aracı teslim etmeden önce çok uzun vadeli garanti işlemleri yaptıran firma bu anlamda kendini göstermeyi planlamaktadır. Aynı zamanda günümüzde araçlara uygulanan sağlamlık vs. testlerin tümünde başarılı ile geçen araçları birçok farklı markadaki araçlar ile rekabet edebilecek pozisyona gelebilmiştir. Araçları içerisinde aydınlatmalara önem veren ve trafik esnasında oluşacak her türden problemin önüne geçmeyi planlayan firmanın bu anlamda yeni projeler ile karşımıza çıkacağı aşikar bir gerçektir.

Antalya Kiralık Araba  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp