ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Toyota ve Kalite

Toyota ve Kalite

Totoya, 1937 yılında Japonya merkezli kurulan, müşteri odaklı çalışan bu sayede marka değerini ve müşteri sayısını her geçen gün arttırabilen araç modelidir.

Firma kuruluşundan itibaren tüm işlerini müşterilerin memnuniyeti üzerine inşaat etmiştir. Bu yüzden gerek kurulduğu ülke olan Japonya’da gerekse Dünya’nın birçok farklı noktasında mütemadiyen kullanılınan araç markasından birisi olmuştur. Firmanın bu türden başarısının altında alt yapısına yapmış olduğu yatırımlar gelmektedir. Aynı zamanda bünyesine altında çalışan tüm personellere göstermiş olduğu ilgi ve alaka, deneyimli ve uzman mimar ve mühendisleri ile her daim gelişmiş ve gelişmeye de devam etmektedir.

Toyota’nın bünyesinde son sayımlara ve analizlere göre 71 binden daha fazla kişi çalışmaktadır. Bu sayıya ulaşabilmesindeki temel faktörün Dünya’nın hemen hemen her bölgesinde fabrikası olmasıdır.

Firma, 1937 yılında araç sektörüne atılım yapmasına karşın geliştirmiş olduğu akılcı ve mantıklı kararla ve projeler sayesinde sektörde hızlı bir atılım sağlamıştır. Bu hızlı atılımı en iyi şekilde kullanabilen ve işleyebilen Firma, günümüzde en çok satan ve yurt dışına en çok malzeme ithalatı yapan nadir araç markasından birisidir.

Firma 20.yüzyılın ortalarında kurulmasına karşın kurulduğu dönemde Japonya Devleti’nin göstermiş olduğu olumlu tutumlar sayesinde maddi ve manevi yönden bir sıkıntı ile karşılaşmamıştır. Bunun yanı sıra Japonya halkının firmaya göstermiş olduğu tutumlar sayesinde firma kısa süre içerisinde tüm Dünya’da tanılır ve sevilir markalardan birisi olmayı başarabilmiştir.

Toyota son çıkarmış olduğu araç modellerinde teknolojiyi en doğru şekilde kullanan ve bunu en iyi şekilde araçlarına aktarabilen nadir markalardan birisi olmuştur. Firma her daim alt yapısına ve kendisine yatırımlarda bulunduğundan ötürü kendisini her daim geliştirebilmiştir.

Toyota, 2016 yılında yapılan son araştırmalar neticesinde en çok araç modeli olan ve en verimli araç parçaları üreten en iyi araç firması olmuştur. Firmanın bu başarısının altında çalışmaktan yorulmayan ve pes etmeyen bir ruh hakimdir. Firma bu türden bir başarıyı ellerinde tutabilmek adı altında yeni projelere adım atacağını belirtmektedir.

Firma özellikle 21.Yüyılın ilk yıllarından itibaren teknolojinin hızlı yükselişini en iyi şekilde araçlarına geçirebilen markalardan birisi olabilmiştir. Son çıkardığı araç modellerine bakıldığı zaman dahi iç kısımlarında teknolojik detaylar, park sensörleri ve geniş ferahlatma haznesine sahip klimalar ekletmiştir. Araçlarının iç kısmında bulunan bu özelliklere göre arabalarına biçmiş oldukları fiyatlar gayet uygundur.

Firma, müşteri odaklı çalışma sunması ile önümüzdeki süreç içerisinde marka değerinin katlayarak arttıracağı ön görülmektedir.

Antalya Havalimanı Araba Kiralama  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com

 

top
whatsapp