ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Wolkswagen ve İnanılmaz Kalkınması

Wolkswagen ve İnanılmaz Kalkınması

28 Mayıs 1937 yılında Almanya’nın Berlin ilçesinde kurulan ve Dünya çapında aktif olarak hizmet veren araç markası Wolkswagen, her daim müşterilerinin istek ve taleplerine sorunsuz bir şekilde cevap verebilmek için çalışmaktadır.

Firma birçok araç markasından erken kurulmuş ve bu avantajı en iyi şekilde değerlendirebilmiştir. Gerek firması içerisinde gerekse çalışma alanlarında uygulamış olduğu ileriye dönük yatırımlarının sonucu almaktadır. Her daim müşteri sayısını ve müşteri memnuniyetini arttıran firma Dünya’nın dört bir yanında aktif olarak hizmet vermektedir. Şirketin ismin Almanca'da halkın arabası olarak geçmektedir. Bu anlamda üretmiş olduğu tüm araç modellerinde halkın ihtiyaç ve taleplerine sorunsuz bir şekilde cevap verebilecek araç modellerini piyasaya sunmaktadır. Dünya araç piyasasına sunmuş olduğu tüm araç modellerinin en ince ayrıntısına kadar büyük önem veren ve bu anlamda titiz bir çalışma sunan Wolkswagen bu özelliği ile de tanınmaktadır. Lüks araçlarının yanı sıra aile tipi geniş bagaj hacmine sahip olması ile de ön plana çıkmıştır.

Wolkswagen Türkiye araç piyasasında da büyük bir öneme sahiptir. Türkiye araç piyasasında etkin olarak rol oynaması ve Türkiye araç piyasasına çıkarmış olduğu araçlarının büyük bir çoğunluğunun pazarını döndürebilmesinden dolayı sevinçlidir. Türk halkına uygun araç modelleri ile Türkiye araç piyasasına çok hızlı ve emin adımlarla giriş yapması ve Türkiye araç sektörünün içinde bulunan büyük Holdingler ile ortaklaşa işlere imza atması Türkiye araç sektöründe ilk günden itibaren gelişim göstermesine sebebiyet vermiştir. Wolkswagen’ın günümüzde birden çok alt araç markası mevcuttur. Aynı zamanda Dünya üzerinde aktif olarak hizmet veren birçok araç markasının da önemli derecede hisse senetlerine sahiptir. Her geçen yıl gelirlerini yükselten firma bu anlamda işinin en iyisini yapabilmek için çalıştığını belirtmektedir.

Kurulduğu ülke olan Almanya günümüzde birçok araç markası ile ön plana çıkmaktadır. Sadece Wolkswagen değil Mercedes, BWM, Mini gibi araç markaları ile de Dünya çapında hizmet vermesi Almanya’nın araç sektöründe büyük bir deneyime sahip olduğunun en bariz göstergesi haline gelmektedir. Almanya’nın yıllık gelen gelirlerinin belirli bir yüzdesi araç üretim ve alım satımlarından kaynaklandığı son analiz ve araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır.

 Dünya araç piyasasına önümüzdeki süreç içerisinde daha çok yatırımlarda bulunacağını açıklayan firma bu anlamda çok ciddi olduğunu ve net yatırımları ile kendinden söz ettirmeye devam edeceğini belirtmektedir. Passat tarzı modelleri sadece Türkiye içerisinde değil Dünya’nın büyük farklı coğrafyalarında çokça sevilen ve piyasası dönen modeller arasında yer almaktadır.

Araba Kiralama Antalya  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp