ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Jeep ve Yüksek Araç Modelleri

Jeep ve Yüksek Araç Modelleri

Jeep 1943 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde kurulan ve her geçen gün gelişim gösteren araç markasıdır. Firma kurulduğu günden itibaren sürekli olarak marka değerini ve müşteri sayısını arttırmış ve bu günlere belirli kademelerden ve zorluklardan geçerek gelmiştir.

Firma birçok araç markası ile aynı zaman dilimi içerisinde kurulmasından ötürü büyük bir rekabet oranı ile karşı karışa kalmıştır. Fakat bu rekabet oranını en iyi şekilde değerlendiren ve bu anlamda yapmış olduğu çalışmalar ile ön plana çıkmayı iyi beceren firmanın günümüzde Türkiye dahil birçok farklı noktasında ve coğrafyasında Pazar ağları mevcuttur. Firma kurulduğu yıllar içerisinde 2. Dünya savaşının hız geçmeden devam etmesinden ötürü sivil tarzı araçlardan daha çok askeri anlamda kullanılmak üzere dizayn edilmiş araçlara öncelik vermiştir. Bu anlamda 2.Dünya savaşının bitimine ve sonrasındaki birçok yıla kadar üretmiş oldukları araçların büyük ve önemli bir bölümü savaş alanlarında kullanılmaya ve oranın zeminine göre hazırlanmıştır. 2.Dünya savaşının bitimi ve sonrasında devletlerinin birbirleri ile ortak bir karara varması ile birlikte araç sektörünün açılması Jeep markasının hızlı bir çıkış yakalamasına ve araçları içerisinde değişikliğe giderek sivil araç üretimine girişmesine yardımcı olmuştur.

Jeep özellikle son yıllarda Türkiye’deki Pazar ağını arttırmak için çeşitli planlar ve projeler ortaya sürmüştür. Türkiye pazarında özellikle üst gelir seviyeli insanlara hitap etmek isteyen ve yıllık net gelirini her geçen gün arttırmayı planlayan firma Türk halkının ihtiyaçlarına uygun araç üretimine çok yakında başlayacaktır. Son yıllarda Türkiye’nin araç konusunda bir numaralı etken haline gelen holdinglerin başında Koç Holding ile ikili anlaşmalara yer veren ve bu anlamda yeni araç modellerini Türk araç piyasasına da sürmeyi hedefleyen firmanın önümüzdeki süreçte yapacakları şuanlık muammakta kalmaktadır.

Jeep araçları içerisinde teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilecek derecede güçlü bir alt yapıya sahiptir. Sadelikten ve açık renk tonlarından yana olan Firma, araçlarında da her daim bu özelliğini göstermektedir. Aile tipi geniş araçları ile ön plana çıkan ve geniş araç hacmine sahip modelleri ile her daim araç piyasasında yerini korumaktadır.

Firma Avrupa ve Dünya standartlarında bir hizmet vermektedir. Bu anlamda araçları içerisinde çoğunlukla kaliteli ve profesyonel ürünlere öncelik vermiştir. Katlanabilir aynaları, geniş görüş açısı ve arka-ön kameraları, kendisine has duruşu ve kare biçiminde olması ile ön plana çıkmaktadır. Her daim müşterilerin istek ve taleplerine cevap veren firma son yıllarda araçları içerisinde değişikliğe giderek spor tarzı modellere öncelik vereceğini açıklamıştır. Son çıkarmış olduğu araçlarında da görülüyor ki motor gücünde ciddi derecede bir artış söz konusudur.

Antalya Kiralık Araç  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp