ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

İnfiniti ve Nissan İle Olan Ortaklaşmaları

İnfiniti ve Nissan İle Olan Ortaklaşmaları

8 Kasım 1989 yılında Japonya’da kurulan ve Dünya çapında hizmet veren İnfiniti, marka değerini ve müşteri sayısını günden güne arttırmaktadır. Firma kurulduğu günden itibaren gerek araçları içerisinde gerekse ofisleri içerisinde sürekli olarak değiştirmesi ve güncellemesi ile tazeliğini sürekli olarak korumaktadır.

Firma birçok araç markasından çok daha geç kurulmuştur. Fakat bu gibi bir dezavantajı sıkı çalışma ve azimli olma son yıllarda kapatma gayreti içindedir. Firma günümüzde Nissan’ın alt kuruluşu olarak geçmektedir. Nissan’ın Türkiye’de hatırı sayılır Pazar yeri olması önümüzdeki süreç içerisinde İnfiniti’nin de Pazar yerlerinde Türkiye’yi görmeye alışık hale geleceğimiz gibi bir izlenim sunmaktadır. Firma özellikle araçları içerisinde teknolojiye ve sadeliğe büyük önem vermektedir. Araçları içerisinde katlanabilir aynalardan park sensörlerine kadar teknolojinin yapabileceği tüm imkânları seferber etmektedir. Güney Kore ve Tayvan gibi ülkelerin yanı sıra araç sektöründe en gelişmiş ülkelerin başında gelen Amerika Birleşik Devletlerinde de pazar yerleri mevcuttur. Avrupa ülkelerine şuanlık pek bir araç satamasa dahi önümüzdeki süreç içerisinde bu eksikliği kapatacağını ve Dünya’nı merkezi haline gelen Avrupa’ya da ürünlerini tanıtacağını devamlı olarak belirtmektedir. Son yıllarda belirli ve hatırı sayılır motor firmaları ile ortak anlaşmalar ve projeler imzalayan firma bu anlamda araç modelleri içerisinde motor gücünü arttırmayı hedeflemektedir.

İnfiniti çoğunlukla aile tipi araçları ile ön plana çıkmaktadır. Aile tipi uyarlanmış ve geniş bagaj hacmi ile aileleri müşterilerin araç konusunda ihtiyaç duymuş oldukları tüm özellikleri bünyesi altında toplamayı başarmıştır. Teknolojik göstergeleri, sağlam kapıları ve en ince detayına kadar düşünülmüş araç içi detayları ile ön plana çıkan markanın bu anlamda her daim kendisinden söz ettirmektedir. En ince detaylara sahip olması ve araçları içerisinde çoğunlukla deri koltuklara yer vermesi araç konforu arttıran en önemli özelliklerin başında gelmektedir. Müşterilerin araçlarına bindiklerin de kendilerini apayrı bir konfor ile karşılaşmalarını sağlamak için çalışan firma bu isteğini gerçekleştirebilmek için son yıllarda çok büyük emek sarf etmektedir. Firmanın şuan ki Ceo’su olan ve ofis içerisinde tüm kararları veren isim olan aynı zamanda İnfiniti Kurumsal Başkan Yardımcı görevini üstlenen Toru Saito vermiş olduğu her röportajda etkinlik alanını arttıracağı ve Dünya’nın tüm coğrafyalarında etkin olarak rol üstleneceğini belirtmektedir. Bunları yaparken üst kuruluşu olan Nissan ile çalışmalarının devam ettiğini ve İnfiniti araç markasının günden güne artış gösteren marka değerine ve müşteri sayısına dikkat çekmiştir. Bu anlamda firmanın yapmış oldukları projeleri birçok iş adamı desteklemekte ve gereken kredileri sağlamaktadır. Aynı zamanda kurulduğu ülke olan Japonya’da İnfiniti şirketine yatırımlarını devam ettirmektedir.

Antalya Çevlik Araba Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp