ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Araba Kiralama

Antalya'nın Yüksek Kesimleri Kara Büründü

Antalya'nın kent merkezinde sağanak, denize 45 dakika uzaklıktaki Saklıkkent Kayak Merkezinde ise kar etkili oluyor. Şehir merkezine 50 kilometre uzaklıkta, Beydağlarındaki Bakırlıtepe mevkiindeki Saklıkent Kayak Merkezi'nde de kar yağışı başladı. Sabah erken saatlerde etkisini gösteren karla birlikte kayak merkezi beyaz örtüyle kaplandı. Şimdi sizde yılın ilk kar'ını görmek için Antalya Araba Kiralama'dan Araba'nızı kiralayın ve  beyaza bürünen Antalya'nın kayak merkezini görme fırsatını bizimle yaşayın.Size önerimiz, Online rezervasyon sırasında extra bölümünde  extra olarak kar zinciri eklemenizdir, Araba kiraladıktan sonra size önerimiz kış lastikli aracınıza lastiklerini normal şartlartda 36 ps olan hava basıncını 28'e düşürmeniz olucaktır. Kaza durumu yaşanmaması ve sizin can güvenliğiniz için önerilerimizi dikkate almanızı umuyor,  iyi gezintiler diliyoruz.

Antalya'nın turistik ilçelerinden Kaş'ın yüksek kesimlerinde kar etkili oldu. İlçe merkezine 68 kilometre uzaklıktaki iki bin metre yükseklikte yer alan Gömbe Yaylası'nda sabah saatlerinde başlayan yağmur yerini kara bıraktı.

Beyaz örtüyle kaplanan bölgede kar kalınlığı 5 santimetreye kadar ulaştı. Karın yağmasıyla, Yeşil Göl ve Uçarsu bölgesinde güzel manzara oluşturdu.Karpostallık fotoğraf çekimi için gayet uygun bir görsel güzellik ortaya çıktı.

 

top
whatsapp