ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Rover ve tarih 

Rover ve tarih 

Rover 1878 yılında İngiltere merkezli kurulan ve müşteri memnuniyeti esaslı çalışan araç markasıdır. Firma kurulduğu günden itibaren gerek ofisleri içerisinde gerekse çalışma alanlarında uygulamış olduğu strateji ile her daim kendinden söz ettirebilmiştir.

Firma çoğuna yakın araç markasından çok daha erken kurulma tarihine sahiptir. Durum bu şekilde cereyan ettiğinden ötürü firmanın diğer araç firmalarına oranda daha fazla bilgi, tecrübe ve deneyime sahip olduğunu söylemek daha doğru bir karar olacaktır. Firmanın her geçen gün müşteri sayısındaki hızlı artış göze çarpmaktadır. Aynı zamanda yıllık gelir oranlarındaki hızlı artış araçlarının kalitesinin artmasına sebebiyet vermektedir. Araçlarında teknolojiyi ve konforu birleştiren ve bunu en iyi şekilde kullanabilen firma bu özelliği ile ön plana çıkmaktadır.

Rover Nisan’ın 2005 yılında 2 Büyük Çin firması tarafından satın alınmak istenmiştir. Firma birkaç ay içerisinde el değiştirdi ve işlerine bu şekilde devam etmek zorunda kaldı. Firma her diam ileriye dönük yatırımlarının neticesini almak için büyük uğraşlar sarf etmektedir. Alt yapısına gereken önemi sonuna kadar veren ve vermeye devam eden firmanın bundan sonra uygulayacağı strateji şu anlık net veya kesin değildir.

Antalya Araç Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp