ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Smart ve Kurucu Ortakları

Smart ve Kurucu Ortakları

Smart, 15 Nisan 1994 yılında Almaya merkezli kurulan ve Dünya çağında hizmet veren araç markasıdır. Firma kurulduğu tarihten itibaren gerek araçları içerisinde gerekse çalışma alanlarında yapmış olduğu yenilikler ile güncelliğini her zaman koruyabilmektedir.

Smart sunmuş olduğu tüm hizmetlerde müşteri odaklı bir çalışma ortamı sunmaktadır. Bu anlamda ortaklaşa iş yaptığı müşterilerin tüm istek ve taleplerini en iyi şekilde analiz eden ve araç modellerinde müşterilerin istek ve taleplerine de büyük önem veren firma bu anlamda her daim ön planda çıkmaktadır. Araç firmaları arasında alt yapısına önem veren firmaların başında gelmektedir. Alt yapısına sürekli olarak yatırımlarda bulunması ve devamlı olarak marka değerini ve müşteri sayısını arttırması en büyük özelliklerini başında gelmektedir.

Smart Mercedes Benz ve Swatch araç markalarının ortaklaşa bir şekilde işler yürütebilmesi için açılan araç markasıdır. Firmayı kuran farklı araç markalarının Dünya çapında aktif olarak görev alması Smart’ın da Dünya araç sektöründe etkinlik alanının artmasına neden olmuştur. Kendisine has tasarlamış olduğu araç modellerinin yanı sıra araçlarında konforu ve estetiği en iyi şekilde kullanabilmiştir. Teknolojik değişikliklerin yakından takipçisi aynı zamanda yapmış olduğu iş ile ön plana çıkan Smart, bu anlamda yeni projeleri ile önümüzdeki süreçte daha çok tanınan markalar arasında yerini alacağı görülmektedir.

Antalya'da Kiralık Araba  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp