ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Kaleiçi Rent A Car

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde yer almakta olan Kaleiçi, deniz ve kara surları tarafından kuşatılmakta olan kent merkezine verilen isimdir.Kaleiçi sınırları içerisinde gezerken kendinizi Antalya'nın tarihinde bulabilirsiniz. Antalya'nın tarihinden kalan bu sokaklar oldukça dar bir yapıdadır ve tarihi ve kültürel açıdan çok daha eşsiz bir tatil deneyimini sizlere sunmaktadır.

Hepsinin bir sokak cephesi ve birde sokak görmeyen bahçesi bulunur. Sokağa bakan yüzde, ilk katta çok az pencere. Üst katta ise "Cumba" denilen ve hem ev, hemde sokak mimarisine uygun olarak yapılmış çıkmalar vardır. Bu gibi yapıların yer almakta olduğu Antalya Kaleiçi bölgesinin dar sokaklarında çok daha keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kaleiçi günümüzde, eğlence yerlerinin pansiyonların, restoranların, hediyelik eşya satan dükkankarın ve antika halı satan mağazaların bulunduğu bir bir turizm merkezi olmuştur. Ayrıca Kaleiçi'nde bulunan tarihi camiler arasından en en ünlüsü, Antalya'nın simgesi olarak görülen Yivli Minare Camii'dir Kaleiçi bölgesindeki Araç ihtiyaçlarınızıda Kaleiçi Kiralık Araç servislerimiz ile ekonomik olarak karşılayabilirsiniz.

Antalya ve ilçeleri olmak üzere Kiralama hizmeti vermekte olan Çevlik Rent A Car internet üzerinden bizi daha kolay bulabilmeniz için Antalya Kaleiçi Rent A Car yazmanız yeterli olucaktır. Sitemizde erken rezervasyon fiyatlarından ve kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz.

top
whatsapp