ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

İveco ve Hafif Araç Üretim Merkezi

İveco ve Hafif Araç Üretim Merkezi

1 Ocak 1975 tarihinde İtalya merkezli kurulan ve Dünya çapında hizmet veren İveco, her diam müşteri memnuniyeti ile ön plana çıkmaktadır. Binek araçlarının yanı sıra kamyon tarzı araçları ile adından söz ettirmeyi başaran firmanın günümüzde milyar dolarlık bir net gelir kaynağı bulunmaktadır.

Firma birçok araç markasından geç kurulmuştur. Fakat geç kurulmasının eksikliğini ve yokluğunu hiçbir daim hissetmeyen ve sürekli olarak çalışarak günümüzde Dünya çapında araç üreten firmaların başında gelmiştir. Gerek araçları içerisinde gerekse ofisleri ve çalışma sahaları içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ile devamlı olarak gelişme gösteren ve Dünya’nın konuştuğu markalardan birisi olma yolunda emin adımlar ile basamakları hızlı ve kontrollü bir şekilde çıkmaktadır. Firmanın bünyesi altında son sayımlara göre 25 binden daha fazla insan çalışmaktadır. Bu gibi bir rakam daha üst düzey araç markaları ile büyük bir rekabete girebilecek derecede büyük olmasa dahi önümüzdeki süreç içerisinde firma bu sayıyı arttıracağını belirtmektedir. İtalya merkezli kurulması ve İtalya’da kurulan ve gelişme gösteren birden çok araç markasının yer alması İveco’nun kendinden emin hareket etmesine yardımcı olmaktadır.

İveco günümüzde en kaliteli ve güvenilir hafif ticari araç üretimi yapan firmadır. Firma hafif ticari araç üretimleri ile ön plana çıkmış ilerleyen süreç içerisinde gerek araçları içerisinde gerekse çalışma ortamlarında değiştirerek günümüzde pek çok farklı nokta da aynı anda çalışma ve faaliyet gösteren firmaların başında gelmiştir.

Türkiye’de de Pazar yeri bulunan ve Türk halkının da severek kullanmış olduğu araç markalarının başında gelen İveco, Türkiye araç piyasasına ileriki dönem içerisinde daha yüklü yatırımlar yapacağını belirtmektedir. Gerek Türkiye içerisinde gerekse Dünya’nın birçok farklı noktasında Pazar ağını arttırmayı planlayan ve fabrika sayılarını arttırmayı planlayan firmanın önümüzdeki süreçte yapmak istedikleri şu anlık bir sırdır. Koç Holding ile beraber işlere imza atan Firmanın Türkiye araç piyasasına dahil olma yolundaki ilk atılımları da buradan gelmektedir. Kısa süre içerisinde gelişmesi ve Dünya’Ya açılmasındaki en önemli ve başlıca kriterler verimli ve doğru çalışmak ve alt yapıya sürekli olarak krediler ve fonlar hazırlamak olmuştur. Firma kurulduğu günden itibaren alt yapısına büyük önem vermiş ve alt yapısını geliştirebilmek için yeni fonlara imza atmıştır. Firmanın bu özelliği şuan dahi konuşulmaktadır.

Firma genç ve zeki beyinleri bünyesi dahiline katmak için kaliteli ve profesyonel bir eğitim veren üniversitelerde okuyan mimar ve mühendis adayı öğrencilere krediler ve burslar vermektedir. Bu sayede genç ve zeki mimar ve mühendisleri kendi çatısı altına toplama gayreti içindedir.

Antalya Kiralık Oto firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp