ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Lancia ve Fiat Sonrası Gelişimi

Lancia ve Fiat Sonrası Gelişimi

Lancia 29 Kasım 1906 yılında İtalya merkezli kurulmuş Dünya’nın pek çok farklı bölgesinde hizmet sunan araç markasıdır. Firma kurulduğu tarihten itibaren gerek araçları içerisinde gerekse ofisleri içerisinde ki fikir yapısını devamlı olarak yenilemekte ve Dünya’nın araç ihtiyaçlarına tam anlamıyla uyabilecek araç modellerini Dünya araç piyasasına sunmaktadır.

Firma her daim müşterilerin istek ve taleplerine cevap verebilecek çoğunlukla aile tarzı araçları ile ön plana çıkmıştır. Araçları içerisinde teknolojiyi kullanmayı başaran firma diğer firmalarda olduğu üzere katlanabilir aynaları, klimaları ve sensör göstergeleri mevcuttur. Geniş bagajları bulunan firmanın dizel ve manuel seçenekleri mevcuttur. Her türden insanın ihtiyaçlarına sorunsuz bir şekilde çözüm üretmeyi başaran firma bu özelliği ile diğer firmalardan ayrılmaktadır. Araçları içerisinde en ince detayına kadar ölçüm yaparak ve yüksek derecede güvenlikli testlere sokarak modellerini Dünya araç piyasasının huzuruna sunmaktadır.

Firma birçok araç markasından erken kurulması ile sektöre bir adım önde başlamıştır. Bir adım önde başlamasını da en iyi şekilde kullanmayı başaran ve bu anlamda yeni çalışmalarıyla ön plana çıkan firmanın önümüzdeki süreç içerisinde alacağı kararlar büyük önem arz etmektedir. Firma hem araç modellerinin çeşit sayısını arttırmak hem de daha profesyonel çalışma alanlarına sahip olabilmek için 1969 yılında Fiat ile görüşmüş ve Fiat’ın yan kuruluşu olarak sektöre devam etmiştir. Fiat 1969 yılında Firmanın hissesinde önemli bir yere sahip olması ile kendi bünyesinde çalıştırmış olduğu ve güvendiği mimar ve mühendisleri ortaklaşa bir çalışma yapabilmek adına Lancia fabrikalarına göndermiştir. Bu süreçten sonra Lancia, Fiat’ın da kattıkları ile çok hızlı ve düzgün bir şekilde yükselişe geçmiş ve bugün birçok araç markası ile yarışabilecek pozisyona sahip olmuştur. Firma kurulduğu günden itibaren doğru ve akıllıca çalışmayı hayatının temel prensibi haline getirmiş ve bu anlamda yapmış olduğu tüm çalışmalarda da bu prensipten yararlanmıştır. Araçlarını her daim en iyi şekilde kullanmayı başarabilen firma son çıkarmış olduğu araçların da motor gücüne de büyük önem verdiği belli olmaktadır. Motor gücüne önem vermesi maddi anlamda araçlarının artış göstermesine neden olmuştur.

Türkiye pazarında da küçükte olsa yeri bulunan firma önümüzdeki süreç içerisinde etkinlik alanını Dünya’nın tüm coğrafyalarına yaymayı hedeflemektedir. Bu anlamda yeni çalışmalara imza atan ve yapmış olduğu ve uygulamaya sokacağı tüm çalışmalarda profesyonel bir hizmet sunmayı amaçlayan firma bu isteğini başarmış durumdadır. Fakat bu başarıyı tutabilmesi için daha çok çalışması ve her geçen gün yeni kademeleri atlayarak zirveye ulaşması gerekmektedir.

Antalya Araç Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp