ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Rent A Car

Çevlik Rent A Car Firmamız Günlük 9 Euro'Dan Başlayan Fiyatlarla Hizmetinizdedir.

Antalya Rent A Car  olarak kuruluş tarihimiz olan 2012 yılından itibaren temel felsefemiz en uygun fiyat, kaliteli hizmet,güler yüzlü hizmet ve güvenilir firma olmaktı. Ve günümüzde bu hedeflerimize ulaşmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.En yeni araçlarımızla hizmet vermeye devam ediyor ve firmamız bünyesinde 3 yıllık araçlarımızı satışa sunup yenilemekteyiz.Siz değerli müşterilerimiz tek yapmanız gereken sayfamızdan alış tarih saat dönüş tarih saat girip size en uygun aracı seçip online rezervasyon yapmanızdır.

Şirketimizin, bünyesinde 22 farklı araç bulundurarak siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Farklı seçenek'ler sunduk'ki dilediğiniz araca sayfamızda bulabilesiniz ve tatiliniz boyunca hoşunuza giden aracı kullanıyor olmanıza vesile olmak ve sizi memnun edebilmektir bütün çabamız.Antalya Rent A Car  size iyi tatiller diler. Bizi tercih ettiğiniz için teşşekür ederiz.

Antalya Çevlik rent a car

Antalya Çevlik rent a car olarak uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda müşterilerimize en doğru ve güvenilir rent a car hizmeti verebilmek için günün her saati usanmadan,tükenmeden, istikrarlı bir şekilde çalışmaktan gurur duymaktayız.

Antalya Çevlik rent a car olarak bünyemizde barındırdığımız geniş araç filolarımız ile ekonomik, orta ve üst düzey araç modellerimizi 7/24 iletişim hatlarımız ile siz değerli müşterilerimize buluşturabildiğimizden dolayı mutluluk duymaktayız. Bunun yanı sıra geniş aileli müşterilerimiz için özel olarak araç filomuza kattığımız 8+1 lüks, konforlu, bakımı ve temizliği yapılmış araçları en uygun fiyatlara sunmaktayız. Aracınızı bizden kiraladıktan sonra Antalya’nın eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerini en uygun fiyatlara gezip Antalya’nın temiz havasını içinize çekebilirsiniz.

Firmamız araç filosunu her daim müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda büyütmektedir. Aynı zamanda Antalya Çevlik rent a car olarak son çıkmış lüks ve kaliteli araçları her daim bünyemize katarak araç filomuzu her daim genişletmekten şeref duymaktayız.

Covid 19 pandemisine karşı Antalya Çevlik rent a car olarak müşteriden almış olduğum araçların iç bakımlarının yanı sıra dezenfeksiyon işlemlerine de tabii tutarak aracı kiralayacak olan yeni müşterinin aracı güven içerisinde kullanabilmesini sağlamaktayız.

Antalya Çevlik rent a car olarak TÜRSAB gibi ihtiyaç duyulan bütün belgeleri eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde yerine getirdiğimizden dolayı e posta adreslerimizden (bilgi@cevlikrentacar.com) aracınızı hemen kiralayın ve Antalya’nın eşsiz doğal ve tarihi mekanlarını gezmeye başlayın.

 

top
whatsapp