ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Subaru ve En Büyük Ortağı Toyota

Subaru ve En Büyük Ortağı Toyota

Subaru 15 Temmuz 1953 yılında Japonya merkezli kurulan ve Dünya çapında hizmet veren araç markasıdır. Firma kurulduğu tarihten itibaren en büyük ortakları olan ve hisse senetlerinde de yeri bulunan Toyota araç markası ile çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini açıklamaktadır. Japonya’nın en kapsamlı araç markalarının başında gelen Toyota, her daim Subaru’ya desteklerini eksik görmediğini ve ortak çalışmalara sorunsuz bir şekilde devam ettiğini açılmaktadır.

Firma birçok araç markasından çok daha sonra kurulmuştur. Fakat bu açığı en büyük ortakları arasında yer alan Toyota ile kapatmayı başaran firma, bu anlamda yeni çalışma alanlarını ortaya koyabilecek performansı ve alt yapısı sağlamıştır. Alt yapısına son yıllarda çok büyük önem veren ve yıllık kazanmış olduğu gelir düzeyinin önemli bir bölümünü alt yapısı için kullanan firmanın önümüzdeki süreç içerisinde Dünya’nın tüm coğrafyalarında hizmet vereceğini görülmektedir.

Subaru Türkiye araç piyasasında da etkin olarak rol oynamak istemektedir. En büyük ortağı olan Toyota’nın Türkiye araç piyasasında önemli bir yere sahip olması Subaru’nun Dünya araç piyasasında Türkiye’yi en çekici bölge olarak görmesine sağlamıştır. Bu anlamda önümüzdeki süreç içerisinde çalışma alanlarını Türkiye istikametini döndürmeyi hedefleyen firma çalışmalarına başladığını açıklamıştır.

Antalya Çevlik Araba Kiralama   firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp