ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Peugeot ve Dünya Piyasasındaki Muhteşem Yeri

Peugeot ve Dünya Piyasasındaki Muhteşem Yeri

Peugeot 2 Nisan 1896 yılında Fransa’da kurulan ve günümüzde Dünya çapında hizmet veren araç markasıdır. Firma kurulduğu günden itibaren gerek araçları içerisinde gerekse çalışma alanlarında yapmış olduğu çalışmalar ile ön plana çıkmaktadır. Firma günümüzde Dünya çapında en çok tanınan ve Dünya çapında hizmet veren araç markasıdır.

Firma kurulduğu günden itibaren sürekli olarak alt yapısına gerekli kredi ve fonları sağlamıştır. Bütün araç markalarından çok daha erken kurulmasının faydasını en iyi şekilde alabilmiştir. 100 yıla aşkın tecrübe ile devam etmiş olduğu araç sektöründe başlamış olduğu günden itibaren müşteri memnuniyetine ve müşterilerine büyük önem vermiş ve tüm çalışmalarında da müşterilerin istek ve taleplerine göre hareket etmiştir. 

Firma her geçen gün gerek araçları içerisinde gerekse çalışma sahasında yapmış olduğu değişiklikler ile ön plana çıkmaktadır. Müşteri memnuniyetli esaslı çalışma prensibi ile her daim diğer araç markalarının bir adım daha ötesindedir. Peugeot özellikle son yıllarda araçları içerisinde teknolojinin sağlamış olduğu imkanların tamamını sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmiştir. Dünya’nın her bölgesinde aktif olarak çalışan ve Dünya araç piyasasında büyük bir yere sahip olan firma bu özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Türkiye araç piyasasında da büyük bir yere sahip olan firma üretmiş olduğu araç modelleri ile Türk halkının araç için ihtiyaç duymuş olduğu tüm özellikleri bünyesi altına toplamayı başarabilmiştir.

Firma son yıllarda çeşitli nedenlerden ötürü yıllık gelirinde küçük bir düşüş yaşamıştır. Fakat bu düşüşte dahi en iyi şekilde kendini toplayabilmeyi başaran ve yola kaldığı yerden devam eden firma bu gibi problemleri kendisine sorun etmemektedir. Firma özellikle son yıllarda elektrikli araçlara büyük önem vermekte ve elektrikli araç modellerini Dünya araç piyasasının huzuruna sunmaktadır. Dünya araç piyasasında elektrikli araç hizmetlerinde de kendisine yer bulmak isteyen firmanın önümüzdeki süreç içerisinde yapacağı etkinlikler şu anlık muammakta kalmaktadır. Her şeyden önce araçlarında konfor ve rahatlık isteyen firma bu özelliğini gerçekleştirebilmek için Dünya’nın en kaliteli ve profesyonel deri üreticileri ile ortaklaşa bir şekilde çalışmaktadır. Uzun yolculuklarda müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı hedefleyen Peugeot bu isteğini başarmıştır. Fakat bu başarıyı devam ettirebilmek için daha çok çalışması ve yerinde kararlar vermesi gerekmektedir. Yerinde ve doğru kararlar sayesinde önümüzde ki 20 yıl içerisinde elektrikli araçları ile birlikte gelirini kat ve kat daha arttırmayı hedeflemektedir. Otomotiv endüstrisinde büyük bir yere sahip olan firmanın bundan sonra yapacağı işlem şu anlık netleşmemiştir.

Antalya Araç Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp