ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Honda’nın Araç Dizaynı

Honda’nın Araç Dizaynı

Honda, 1948 yılında Japonya merkezli kurulan araç markasıdır. Firma, müşteri odaklı çalışmaları, müşterilerine sunmuş olduğu kaliteli hizmet sayesinde marka değerini her geçen gün arttırmaktadır.

Firma kurulduğu tarihten itibaren müşterileirne sunmuş olduğu güven hissiyatı, fiyat-performans hesabındaki çekiciliği sayesinde müşteri sayısını ve marka değerini katlayarak arttırmıştır. Firmanın bu başarısının atlında sıkı ve özverili çalışma, kendisine ve çevresine katmış olduğu bilgiler yatmaktadır. Firma günümüzde Dünya’nın dört bir yanına aktif olarak hizmet vermektedir. Dünya’nın her bir bölgesine hizmet verebilmesindeki temel gayesi her türden insanın hem cebine hem zevkine hem de kullanım şartlarına uygun araçlar dizayn edebilmesi ile gerçekleşmiştir.  

Firmanın özellikle son yıllarda tasarlamış olduğu araçların tümünde teknoloji en iyi şekilde kullanılması sağlanmıştır. Bu anlamda araç modelleri ergonomik olup gayet modern bir hava vermektedir. Aynı zamanda firmanın çıkarmış olduğu araç modelleri hem iç ayrıntı ve dekorasyonu hem de motor gücü sayesinde farklı zevklere sahip olan kişileri tek bir çatı altında birleştirebilmeyi başarmıştır. Firmanın bu gibi özellikleri, özellikle kendisini özel hissetmek isteyen, makul ücretler karşılığında kaliteli hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin seçmiş olduğu araç markalarından birisidir.

Firma birçok araç markasından geç kurulmasına karşın kısa süre içerisinde kendisini geliştirmeyi başarmıştır. Bu başarı, firmanı kısa süre içerisinde tanınmasına ve gelişmesine vesile olmuştur. Özellikle son yıllarda ülkemizde Honda model araçların sayılarında ve satışlarında hızlı bir artış yaşanmaktadır. Bu artışın temelinde firmanın üretmiş olduğu araç modellerinin yakıt tüketiminin minimumda tutulması ve vergi sistemine karşın araçların uygun olması etkin olarak rol oynamaktadır.

Honda özellikle 2000’li yıllardan günümüze kadar gelen süre içerisinde çıkarmış olduğu araç modelleri ile tüm gözleri üzerine toplamayı başarmıştır. Bu anlamda Dünya’nın dört bir yanında müşteri olması, kendisine olan güvenini tazelenmesine vesile olmuştur. Bunun yanı sıra kurulduğu ülke olan Japonya’nın devlet anlayışına göre ülkesinde kurulmuş ve faaliyet gösteren tüm firma ve kuruluşlara gerek maddi gerekse manevi konusunda destek verilmektedir. Japonya Devletinin bu tür fikir yapısını en iyi şekilde kullanabilen Honda, devletten almış olduğu yardımlar sayesinde kısa süre içerisinde etkinlik alanını arttırabilmeyi başarmıştır.

Honda gerek araba sektöründe gerekse motor sektöründe büyük atılımlarda bulunmaktadır. Motor sektöründe getirmiş olduğu yenilikler sayesinde hız tutkunu motor sevenleri bünyesinde toplamayı başarmıştır. İki farklı sektörde aynı anda hizmet verebilme kapasitesinde olan firma, bu şekilde devam ettiği süre boyunca marka değerini arttıracağı bilindik bir gerçektir. Honda, Tokya’daki merkez üssünden tüm Dünya’ya ihracat yapmaktadır.

Antalya Araba Kiralama  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp