ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Proton ve Holding Yapısı

Proton ve Holding Yapısı

Proton 7 Mayıs 1983 yılında Malezya merkezli kurulan ve Dünya çapında aktif olarak hizmet veren araç markasıdır. Firma kurulduğu günden itibaren marka değerini ve müşteri sayısını genişleterek bu günlere gelebilmiştir. Her daim alt yapısına gereken önemi ve desteği veren firma bu anlamda çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Firma birçok araç markasından geç kurulmuştur. Geç kurulmasının kendisi üzerine baskı yapan olumsuz etkileri yıkan firma bu anlamda çalışmalarını her daim ileri düzey teknoloji ile devam etmiştir. Araçlarında teknolojiyi en iyi şekilde kullanmayı başaran bu anlamda yeni çalışmalara imza atan firma bu süreçten sonra Dünya araç sektöründe etkin olarak rol oynamayı hedeflemektedir.

Firmanın bünyesi altında son sayımlara ve analizlere göre 12.000’den fazla insan personel çalışmaktadır. Bu personellerin büyük bir çoğunluğu fabrikada araç üretim tesislerinde olmakla birlikte geriye kalan küçük bir kısım yönetim kurulundan, mimar ve mühendislerden oluşmaktadır. Firma özellikle bünyesine başvuran mimar ve mühendisleri en iyi şekilde değerlendirip firması adına güzel işler çıkarma hedefindedir. Bu hedefine çok yakında ulaşmayı başaran firmanın başarıyı koruyabilmek içinde yeni atılımları söz konusudur. Proton Holding tarafından kurulan araç markası para anlamında pek bir sıkıntı ile karşılaşmadığı tüm araç piyasasının bildiği bir bilgidir.

Antalya Araba Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp