ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Chrysler ve Titizliği

Chrysler ve Titizliği

Amerika Michigan merkezli kurulan Chrysler, alt yapısına ayırmış olduğu fonlar ve müşteri sayısındaki hızlı yükseliş ile günümüzde marka değerini günden güne artırmaktadır.

1925 yılının 6 Haziran günü kurulan firma, günümüze gelinceye kadar süre içerisinde yeni proje ve atılımları ile ön plana çıkmıştır. Amerika’nın ilk kurulan araç markalarından birisi olma özelliğine sahip firma bu anlamda devletten ve milletten büyük destek görmüştür. Devletin kendisine ayırmış olduğu fonları ve kredileri en iyi şekilde kullanan, ofisleri içerisinde her daim yenilikler ve farklı tasarımlar yapan firmanın sürekli olarak kendisini geliştirdiği ön plana çıkmaktadır. Tüm araçlarını büyük bir titizlik ile hazırlayan ve Dünya’nın birçok farklı noktasında merkez ağı bulunan firmanın bu özelliği birçok ekonomist tarafından büyük tebrikler ile karşılaşmasına yardımcı olmuştur.

Firmanın altında son sayımlara göre ortalama 51, 623 kişi çalışmaktadır. Bu personellerin büyük bir çoğunluğu fabrika bölümünde olmakla birlikte geriye kalan %5-10 bölümlük kısmıysa mimar, mühendis ve üst düzey kademede ki personellerden oluşmaktadır. Firma her geçen gün yeni akılları bünyesi altında toplamakta ve kendi bünyesi altında çalıştırmaktadır. Özellikle Dünyaca tanınmış üniversitelerde okuyan mimar ve mühendis öğrencilerine burs vermekte ve menzun olduktan sonra yanlarında çalışabilmeleri için bütün fırsatları seferber etmektedir. Bu özelliği ile tüm genç akılları etrafında toplayarak Dünya piyasasına yeni bir düzen getirmeyi amaçlamaktadır.

Otomobil ve otomobil parçası üreten ve üretmiş olduğu ürünlerin büyük bir kısmını ihracat yolu ile farklı ülkelere satan firma, Dünya’nın birçok farklı bölgesinde yaşan milletlere araç hizmeti sunmaktadır. Araçları içerisinde konfora ve en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle kontrol eden firma, en ufak hatayı bile bir an önce kapatabilmek için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır.

Firma üretmiş olduğu tüm araçları en ince ayrıntısına kadar testlere sokmaktadır. Herhangi bir hatanın ortaya çıkmasına izin vermeyen ve bu anlamda çok titiz davranan firma, bu özelliği ile araç almak isteyenlerin ilk tercihi haline gelmiştir. Firma ülkemizde pek bir Pazar ağına sahip değildir. Bunun en büyük sebebi üretmiş olduğu araçların yapı bakımından ve kullanış açısından Türkiye standartlarına pek uygun olmamasıdır. Aynı zamanda Türkiye’nin araç pazarlamasında hızlı gelişmesi ve birçok farklı araç markası ile ortaklaşa çalışması Chrysler’in bu coğrafya da yer bulamamasına sebebiyet vermiştir.

Birçok farklı firma ile ortaklaşa işlere imza atan firma bu süreçte farklı müşteri portreleri ile karşılaşmış ve ilerleyen dönem içerisinde yeni müşterilerine hizmet verirken edinmiş olduğu deneyimi büyük oranda kullanmıştır.

Antalya Araç Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com

top
whatsapp