ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Lincoln ve Üst Düzey Araç Modelleri

Lincoln ve Üst Düzey Araç Modelleri

Lincoln 1917 yılında Amerika Birleşik Devletinde kurulan ve Dünya çapında aktif olarak hizmet veren araç markasıdır. Firmanın üretmiş olduğu araç modelleri daha çok üst sınıfa hitap etmektedir. Firma gerek ofisleri içerisinde gerek çalışma sahasında gerekse araçları içerisinde devamlı olarak yeniliklere gitmesi ve Dünya araç piyasasında trend hale gelen modelleri kendisine eklemesi ile ön plana çıkmaktadır.

Firma birçok araç markasından çok daha erken kurulmuştur. Fakat kurulduğu yıllarda 1.Dünya savaşının hız kesmeden devam etmesi ve Avrupa devletlerinin çok yorgun ve bitkin bir halde olması o dönemlerde Avrupa’ya açılmasında zorluklar ile karşılaşmasına neden olmuştur. Fakat bulunduğu ülke olan Amerika Birleşik Devletleri 1.Dünya savaşında başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın birçok farklı ülkesine ürünlerini satması ile yeni süper güç haline gelmişti. Bu durumdan en iyi şekilde yararlanabilen firma Amerika Birleşik Devletlerinin kendi ülkesi içerisinde kurulmuş olan ve gelişme vadeden tüm firmalara sağlamış olduğu kredi ve fon desteklerinden olabildiğince yararlanmıştır. Araçları içerisinde konfora büyük bir önem veren firma bu anlamda devamlı olarak yeni projelerini ortaya sürmektedir. Firmanın özellikle son yıllarda çıkarmış olduğu araçlar incelendiğinde görülmektedir ki teknolojinin araç sektörüne etki ettiği tüm imkanları kendi araç modellerinde de kullanabilmiştir. Katlanabilir aynalardan geniş iç haznesine kadar onlarca farklı özelliğe sahip olan Lincoln araç modelleri bunun yanı sıra yüksek motor güçleri ile de birçok araç markası ile yarışabilecek durumdadır. Araç modelleri hacim bakımından geniş  ve ağır araçlar olması hızlı hareket etmesinin önüne tıkamamıştır. Kısa süre içerisinde gerek araçlarının dizaynlarını en iyi şekilde yapabilmesi gerekse yüksek motor gücü ile hızlı bir kalkış sağlayabilmesi ön plana çıkan özellikleri arasında yer almaktadır. Kurulduğu ülke olan Amerika Birleşik Devleti başta olmak üzere Kuzey Amerika’ya, Orta Doğuya ve Avrupa’ya eş zamanlı olarak hizmet sunmaktadır.

Lincoln araç modellerinde şöfor koltuklarından daha çok arka koltuklara büyük önem verilmiştir. Makam aracı özelliğine sahip bu araç modellerinde arka koltuklar en iyi şekilde dizayn edilmiş ve arkada oturan kişinin araç içerisinde tüm ihtiyaçlarına sorunsuz bir şekilde cevap verebilmesi ile kendini her daim gösterebilmiştir. Firmanın özellikle son yıllarda çıkarmış olduğu araç modellerine bakıldığı zaman görülüyor ki araçlarında her daim ergonomik bir tasarım ön plana çıkmaktadır. Araç tasarımını seven ve bu anlamda yeni çalışmalara imza atan firmanın bu süreçten sonra yapacağı atılımlar şu anlık net değildir. Fakat firma bu denli hızlı büyümesi ve yıllık gelirini milyar dolarlar seviyesine taşımasını en iyi şekilde tamamlayabilmiştir.

Antalya Oto Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp