ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

İkinci Ve Üstü Kiralamalarda Özel İndirim

Çevlik Rent A Car'da İkinci ve üstü kiralamalarda, Özel Müşterilerimize Özel İndirim. Bizi ikinci kez tercih eden sabit müşterilerimize ayrıcalık tanımak vizyonumuzun ve hizmet anlayışımızın ne denli kararlı geniş bir aile olma yolunda ilerlemek olduğunun bir göstergesidir. Bize verdiğiniz bu değeri biz karşılıksız bırakamazdık. Şüphesizki ilk defa bizi tercih eden müşterilerimizi memnun etmek en asli görevimizdir ve kuruluş tarihimizden itibaren günümüze sektörde onca rekabete rağmen ayakta kalabilmemizde bunun göstergesidir.Temiz araçlar, zamanında teslim, 7/24 kesintisiz iletişim, bakımlı araçlar,  şefaflık, güven ve güleryüz temel ilkemiz olmuştur herzaman .

İndirimlerimizden faydalanabilmeniz için yapmanız gereken basit iki işlem var birincisi wepsayfamızın sağ üst köşesinde giriş yap bölümüne giriş yapıp üye olmanız ve rezervasyonlarınızı online yapmanız olucaktır ve tarafımızdan size tanımlanmış olan indiriminizden otomatik olarak hesaplanmış olarak rezervasyonunuz onaylanıp tarafınıza mail yoluyla toplam ödemeniz gereken rakam bilgisi ulaşacaktır. Hesabınızdaki mail adresi'ne tanımlanmış indirim kişiye özel indirim olucaktır, kendi hesabınızdan başkası adına rezervasyon yapmamanız rica olunur.  

 Antalya Rent A Car  ailesine sizde katılın ve tatillerinizi veya iş seyehatlerinizi araç arama stresine girmeden biz temin edelim ve size 7/24 hizmet sunalım.

top
whatsapp