ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Land Rover Büyüyor

Land Rover Büyüyor

Land Rover, büyük ve geniş hacimli araç modelleri ile lükse ve hassasiyete önem veren insanlara hitap eden İngiltere merkezli kurulan otomobil firmasıdır.

Land Rover 1978 yılında kurulmasına karşın Dünya üzerinde o dönemlerde aktif olarak hizmet veren ve müşteri sayısını her geçen gün arttıran deneyimli ve tecrübeli birçok araç markası ile büyük bir kapışma içerisine girmiştir. Land Rover’ın kurucu ortakların göstermiş oldukları çaba ve özveri sayesinde katılmış oldukları birçok savaşı galibiyet ile kazanarak şuan da özellikle büyük ve hacimli araba modelleri üreten en iyi donanımlı araç firmalarının başında gelmektedir.

Land Rover’ın kurulduğu ilk yıllarda o dönemlerde hizmet veren birçok araç markasını pek tedirgin etmemiştir. Fakat Land Rover’ın özellikle geniş hacimli, dağlarda ve şehir içinde aynı anda kullanabileceği araç modellerini seri üretime geçirmesi ve müşteri sayısında önemli bir ilerleme kaydetmesi ile birlikte haberlerde ve internet sitesinde kendine büyük bir yer bulabilmiştir. Aynı zamanda Land Rover’ın İngiltere merkezli kurulması ve İngiltere devletinin ülkesinde kurulan tüm markalara vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden ötürü Firma para sıkıntı çekmeden işlerine devam edebilmiştir.

Land Rover kurulduğu tarihten itibaren her daim işinde en iyi olan araba mühendisleri ve makinistler ile iş yaptığından ötürü marka değerini kurulduğu tarihten itibaren arttırabilmeyi başarmıştır. Bunun yanı sıra Land Rover müşteri memnuniyeti çok önem veren firmaların başında gelmektedir. Müşteri memnuniyetine paradan daha çok önem veren ve geliştirmiş olduğu araçların arkasında her daim duran tüm araç markalarında olduğu gibi Land Rover’da gelişmeyi ve otomobil sektörüne yenilikler getirmeyi başarabilmiştir.

Land Rover’ın Araba Sektöründeki Önemi ve Yeri Nedir?

Land Rover, geliştirmiş olduğu lüks, konforlu, hacimi ve kapasitesi yüksek araç modelleri sayesinde araba sektörüne her daim yenilikler getirmiştir. Kurulduğu yıllarda daha çok dar hacimli yüksekliği alçak olan araç modellerin araç piyasasında bulunması bu yüzden geniş hacimli ve yüksek yapılı araç severlerin ilgisini çekmemekteydi. Bu yüzden Land Rover geniş hacimli ve yüksek yapılı araçları seven müşterileri bünyesinde toplamayı ve devamlı olarak müşteri yapmayı başarabilmiştir.

Land Rover özellikle 2000’li yıllardan sonra teknolojinin de yardımı ve desteğiyle birlikte araçlarının içerisini daha modern ve estetik döşemeye başlamıştır. Bu tarihten itibaren Land Rover hızlı atılımlar gerçekleştirerek marka değerini yüksek rakamlara çıkarabilmiştir.

Land Rover araç markası 2008 yılında yüksek fiyat teklifi veren Tata şirketi tarafından satın alınmıştır. Tata şirketi Land Rover’ı aldıktan hemen sonra onlarca farklı proje ve farklı araba modelini piyasaya sunmaya başlamıştır.

Antalya Araç Kiralama  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com

top
whatsapp