ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Volvo’nun Sağlamlığı

Volvo'nun Sağlamlağı

Volvo, 1927 yılının Nisan ayında İsveç’te kurulmuş araba markasıdır. Volvo, her daim güven isteyen müşterilerin odak noktası haline gelmiştir.

Volvo’nun müşterilerine sunmuş oluduğu hizmet kalitesi marka değerini arttırmasında kritik öneme sahiptir. Gerek firmanın kendi içerisinde aksanı gerekse dış ticaretinden ötürü sürekli olarak gelişmiştir. Firma şuan bakıldığından Dünya’nın en sağlam arabaların üreticisi konumundadır. Bu konuma ulaşması büyük emek ve çalışma prensibi sayesind oluşmuştur. Bu başarıyı yakalayan Volvo, çıkarmış olduğu sağlam araçları ile marka değerini ve müşteri memnuniyetini arttıracağı ön görülmektedir.

Volvo, Avrupa ve Amerika’nın arabaların sağlamlığı hakkında yapmış olduğu tüm testlerde her diam ilk sırayı elinde tutmayı başarabilmiştir. 20 yıl önce çıkarmış olduğu araçları dahi son derece sağlam ve olası kazalarda sürücüyü ve yolcuları en iyi şekilde koruma odaklı çalışılmıştır. Bu çalışması sayesinde Dünya’nın en çok sevilen araç markasından birisi olmayı başarabilmiştir.

Volvo, her daim müşterilerin istek ve talepleri doğrultusunda araç modelleri üretmektedir. Bu sayede müşteri memnuniyeti ve müşteri sayısı her geçen gün artmaktadır. Firmanın çalıştırmış olduğu mühendis ve mimarların kalitesi ve deneyimi, firmanın bünyesinde çalıştırmış olduğu en alt kademedeki personele dahi uygulamış olduğu imkanlar sayesinde firma içi hiçbir sorun ile karşılaşmamıştır. Aynı zamanda firma her yıl farklı ülkelerden gelen mimar ve mühendisleri bünyesine katmak için yatırımlarda bulunmaktadır.

Alt yapısına ve müşterisine çok önem veren Volvo, gelişmeye ve yenilenmeye devam edecektir. Özellikle son çıkarmış olduğu araç modellerine bakıldığında da anlaşılıyor ki Volvo araçlarında teknoloji sıklıkça kullanacaktır. Teknoloji getirmiş olduğu imkanları en iyi kullanabilen nadir araç markasından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Volvo, bu başarıyı da yakalayacağını belirtmektedir.

Volvo özellikle 21.Yüzyılda başında arabalar üzerinde gelen değişiklikleri en iyi şekilde kullanan ve arabaların sağlamlığı konusunda kuruluşundan itibaren birinci sırayı elinde tutabilen nadir markalardan birisidir. Firmanın bu başarısının temel kaynağı müşteri odaklı çalışmaları, araçlarını bu şekilde geliştirmeleri ve araç piyasasına sürmeleri, çıkarmış oldukları tüm araçları sağlamlık testlerine tabi tutmaları olmuştur. Bunun yanı sıra firma içerisinde personellerin ikileme düşmemesi, takım işlerinde gayet iyi sonuçlar çıkarmaları etkili olmuştur.

Volvo marka değerini etkinlik alanını bu şekilde arttırmayı devam ederse önümüzdeki süreç içerisinde kendisine yeni deneyim katacağı kesindir.

Firmanın bünyesinde son sayımlara göre kırk bir binden daha fazla kişi çalışmaktadır. Önümüzdeki süreç içerisinde bu sayının arttacağı belirtilmektedir.

Antalya Araba Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com

top
whatsapp