ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

BMW’nin İlk Aracı

BMW’nin İlk Aracı

Günümüz araç piyasasında önemli bir yere sahip olan ve Türkiye araç piyasasında da geniş hacimde yer kaplayan BMW, 100 yıla aşkın tarihi ile karşımıza çıkmaktadır. Firma kurulduğu ilk andan itibaren müşteri odaklı çalışma mekanizması ile ürettiği araçları ile her daim farkından konuşturmuştur. Firmanın ilk aracı kuruluşundan belirli bir süre sonra üretmiş olduğu 3/15PS modeli olmuştur.

3/15PS dönemin araçları arasında oldukça tutulan ve rağbet gören bir model olma özelliğine sahiptir. Özellikle kırmızı ve siyah renklerine önem veren Firma, araç içerisinde motor dinamikleri gayet doğru bir şekilde bütünleştirmeyi başarmıştır. Deri koltukların yanı sıra rahat ve konforlu ulaşım sağlayan araç, dönemin şartlarında üretilen en iyi arabaların başında gelmektedir.

BMW’nin temel yapı taşlarını atmasında en büyük yardımcısı haline gelen 3/15PS modeli, özellikle Avrupa’da sonrasında ise Amerika’da büyük bir ses getirmiştir. Atlı arabalara duyulan güvenin yanı sıra motorlu araçların yeni bir devri başlatmasına katkı sunan 3/15PS modeli BMW’nin sergilerinde kendine yer bulmaktadır. Firma ilk ürettiği araç modelinin orijinalini gerek fabrikasında gerekse katıldığı sergilerde sunduğu gösterilerde çekinmeden göstermektedir. Aracın lastikleri dönemin yollarını en iyi şekilde kavrayabilmektedir. Bu model önümüzdeki süreçte firma tarafından geliştirerek günümüze kadar gelmiştir. Ayrıca model BMW’nin maddi anlamda büyük bir motivasyon kaynağı haline gelmiş ve ürettiği sonraki araçlarda da bu motivasyonu yansıtabilmiştir.

Antalya Oto Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp