ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Saab ve Kısa Süren Efsane Kariyeri

Saab ve Kısa Süren Efsane Kariyeri

Saab 1947 yılında İsveç’te kurulan araç markasıdır. Firma kurulduğu günden itibaren araçlarını ve çalışma sahalarına vermiş olduğu önem ile ön plana çıkmaktadır. Firma her daim müşteri odaklı işler yürütmektedir. Bu anlamda müşteri memnuniyetini sağlamak ve Dünya’nın tüm farklı bölgelerine hizmet sunabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Saab birçok araç markasının kurulduğu yıllar çerçevesi içerisinde kurulmuştur. Diğer firmalar ile aynı anda yarışa girmesi ve bu yarışta her daim bir adım önde ilerlemesi alt yapısına gereken önemi vermesinden ve sürekli olarak ileriye bakan hedeflerinden kaynaklanmaktadır. Firma her daim işinin en iyisini yapmak için çalışmaktadır. Araçları içerisinde koltuk detaylarından klimalara kadar tüm araç için aksana ve konfora büyük önem firmanın bu anlamda yaptığı işlerde de bunu tam anlamıyla gösterebildiği görülmektedir.

Firma kısa süreliğine de olsa hızlı bir çıkış yakalaması ve 1970-80’li yıllarda Dünya araç piyasında bulunması yıllar geçtikte değişen otoriteden dolayı başarıları zayıflamış ve çeşitli nedenlerden ötürü 2013’ün ortalarına doğru sektöre ara verme mecburiyetinde kalmıştır. Sektöre ara vermeden son yıllarda da yapmış olduğu tasarımları ile adından söz ettirebilmiştir.

Antalya Araba Kiralama  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp