ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Lamborghini ve Motor Gücü

Lamborghini ve Motor Gücü

Mayıs 1963 yılında İtalya’da kurulan ve Dünya çapında hizmet veren araç markasından birisi olan Lamborghini araçları içerisinde üst düzey motor gücü ile ön plana çıkmaktadır. Araçlarında da motor gücüne büyük önem veren firma bu anlamda Dünya’nın en gelişmiş ve en yüksek beygirlerini üreten motor firmaları ile ortaklaşa işler çıkarmaktadır.

Lamborghini kurulduğu günden itibaren Dünya araç piyasasına sunmuş olduğu tüm araç modelleri yarış pistleri için tüm ihtiyaçlara cevap verebilmektedir. Yüksek motor güçleri ile her daim diğer araç markalarının bir adım önünde olan firma hız tutkunlarını bünyesi dahiline almaktadır. Motor gücü kadar araçları içerisinde en ince ayrıntısına kadar büyük önem veren ve Lüks ürünlere ayrıcalık tanıyan firma bu anlamda her daim Dünya araç piyasında bir numaralı olarak görülmektedir. Türkiye araç piyasasında da yeri bulunan firma önümüzdeki süreç içerisinde yeni çıkarmış oldukları araçları Türk halkının yüksek kesimine pazarlamayı düşünmektedir. Fakat Türk halkının geneline hitap edemeyen firma Dünya’nın çoğu coğrafyasında ki halka kolaylıkla hitap edebilmektedir. Motor gücünün çok yüksek rakamlara ulaşmasından ötürü çok yüksek oranda yakıt tüketimine sahiptir. Bu yüzden firma araçlarının yakıt haznesini oldukça geniş tutmaktadır.

Firma birçok araç markasından çok daha geç kurulmuştur. Fakat firma bu dezavantajlardan etkilenmeden çalışmaya devam etmiş ve çıkarmış olduğu araç modelleri ile her daim Dünya araç piyasasını sallamayı başarmıştır. Üstü açık araçları ile kendisine has modelleri bulunan firma önümüzdeki süreç içerisinde daha yüksek beygirli araçları ile yolları toza dumana karıştırmayı hedeflemektedir. Dünya ralli şampiyonlarının ve hız tutkunlarının ilk tercihi her zaman Lamborghini olmuştur. Araçlarının büyük bir kısmı spor tarzda üretilirken geriye kalan kısmı ise çoğunlukla yarışlar için üretilen seri üretimden çok özel üretime sahip olan modellerdir. Firmanın ailelerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek türden modellerini çoğunlukla yüksek araçlarında sağlamaktadır. Son yıllarda çıkarmış olduğu yerden yüksek araçları ve geniş depolama haznesi ile ailelerin isteklerine cevap verebilmeyi hedeflemektedir. Firmanın yapmış olduğu tüm hizmetlerde müşteri memnuniyeti esaslı çalışmaktadır. Bu anlamda müşterilerin istek ve taleplerine cevap verebilmek ve sorunlarını en kısa süre içerisinde çözebilmek için çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirtmektedir.

Lamborghini önümüzdeki süreç içerisinde araçları içerisinde motor gücü kadar teknolojinin araçlar içerisinde yapabileceği tüm imkanları kullanmayı hedeflemektedir. Bu hedefi gerçekleştirebilmek ve koruyabilmek için şimdiden çalışmalara adım atmış bulunmaktadır. Diğer araç markaları ile ortak bir çalışma güden firmanın önümüzdeki süreç içerisinde araçları içindeki yeni kararları Dünya araç piyasası tarafından en çok konuşulan ve merak edilen konuların başında gelmektedir.

Antalya Oto Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp