ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Suzuki ve Ticaret Ortakları

Suzuki ve Ticaret Ortakları

Suzuki, 1909 yılında Japonya’da kurulmuştur. Kurulduğu yıldan itibaren müşteri odaklı çalışma prensibi, kendisine özgü yatırımları ile marka değerini ve müşteri sayısını katlayarak arttırmıştır.

Günümüzde firma farklı türden araç modellerini bünyesinde barındırabilmektedir. Gerek klasik gerekse spor araba severlerin ortak buluşma merkezi haline gelen Suzuki, bu özelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Özellikle son yıllarda gerek firma içerisinde gerekse araçları içerisinde uygulamış olduğu politika ve prensip sayesinde birçok araç firmasını geride bırakmıştır.

Suzuki, özellikle kendi ülkesi olan Japonya’da araçlarını satmaktadır. Türkiye araç piyasasında yerini bulamayan firma, önümüzdeki süreç içerisinde yeni çıkaracakları araç modellerini Türk halkının da isteklerini karşılayacak şekilde üretmeyi planlamaktadır. Özellikle Japonya, Avrupa’nın birçok ülkesinde ve Amerika’da kendine yer bulan ve çıkarmış olduğu araçların büyük bir kısmını bu coğrafyaya satan firma, müşteri sayısı bakımından birçok araç markasını geride bırakmaktadır.

Suzuki, bünyesi altında aktif olarak görev alan tüm personel seçimlerine ve iş alımlarına büyük önem vermektedir. Kendi standartlarını karşılayacak, çalışmaktan sıkılmayacak ve bıkmayacak, yorulma nedir bilmeyecek, işinin en iyisini yapmak için çalışacak deneyimli personelleri bünyesine katmaktadır. Firmanın personellerine bu kadar önem vermesindeki temel neden, müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmektedir. Müşteri memnuniyetini sağladıktan sonraki süreçte marka değerini ve müşteri sayısını arttıracağına inanan Firma, atmış olduğu her adımı iyice analiz etmektedir.

Suzuki birçok araba markasından erken kurulmuştur. Bu özelliğini en iyi şekilde kullanan ve marka değerini bu yönde geliştiren firmaların başında gelmektedir. Deneyim ve tecrübesi ile birçok araba markasını geride bırakan firma, son açıklamalarına göre etkinlik alanını genişleteceğini belirtmektedir. Özellikle son yıllarda hızlı bir çıkış yakalayan, 100 yıla aşkın süredir araç sektöründe olmasına karşın özellikle 2010 yılından itibaren araç satış grafiklerindeki hızlı artış büyük bir başarıdır. Bu başarıyı yakalayan firma, kendisine yeni hedefler koyarak bu hedefleri gerçekleştirmeyi planlamaktadır. Hedefleri arasında Dünya’nın her bölgesinde hizmet vermek ve yeni fabrika merkezleri kurmak, daha büyük bir kitleye hitap etmek olmuştur. Bu hedefi için usanmadan ve sıkılmadan çalışan firma, her daim ileriye bakan hedefleri ile birçok araba markasına örnek olmuştur.

Özellikle 2000’li yıllardan sonra araçları teknoloji ile birleştiren firma, araç içerisinde teknolojiyi seven ve yakıştıran müşterileri kendisine çekmeyi başarmıştır. Uygun fiyatlarına karşın kaliteli hizmet ve hızlı teknik servis avantajları, birçok araba almak isteyen müşterinin Suzuki’yi seçmesini sağlamaktadır.

Antalya Oto Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp