ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Corona Virüs Tedbirlerimiz

Coronavirüs nedir? Coronavirüs (coronavirüs), genellikle grip veya nezle ile karıştırılan solunum yolu enfeksiyonu hastalıklarına yol açan virüs türüdür. Kuşlarda ve memeli hayvanlarda hastalıklara neden olsa'da mutasyona uğrayarak insanlara bulaşan türleri ölümcül risk teşkil ediyor. İnsanlarda görülen 7 çeşit corona virüs vardır. Pandemik hastalık türü olarak ilan edilen koronavirüsün ölüme neden olan ve Çin'de ortaya çıkan yeni tipi ise Covid-19 adıyla tanımlanıyor. 

Ayrıca, dünya genelinde rastlanan koronavirüs vaka sayısı, ölü sayısı ve koronavirüsten kurtarılan vaka oranını ilerleyen süreçlerde sizinle paylaşacağız. Bu süreçte Antalya rent a car şirketi olarak diyoruz'ki bizim için önemlisiniz. Tüm araç'larımız son derece hassas bir şekilde dezenfekte edilip hizmetinize sunuyoruz. Bu günler'de toplu taşıma kullanılması bulaşma riski'ni üst seviyeye taşımaktadır önerimiz ve taysiyemiz bilim kurulunun yaptığı açıklamları dikkate alıp bu zor süreci beraber atlatmaktır. Çevlik Rent A Car ailesi olarak her zaman yanınızdayız. 

Tarih

Toplam

Test

Sayısı

 

Toplam

Vaka

Sayısı

 

Toplam

Vefat

Sayısı

 

Hastalarda

Zatürre

Oranı

(%)

Ağır

Hasta

Sayısı

 

Toplam

İyileşen

Hasta

Sayısı

 

Bugünkü

Hasta

Sayısı

 

Bugünkü

Test

Sayısı

 

Bugünkü

Vefat

Sayısı

 

Bugünkü

İyileşen

Sayısı

 

12 ARALIK

2020

20.898.517  1.809.809  16.199            3,1  5.961     1.581.565     5.203   189.065      222      20.191

Daha öncede size virüs ile ilgili bilgileri aktaracağımızı haberimizde belirtmiştik, fakat Türkiye'de uzun süren tartışmalar vaka sayılarında şefaf olunmadığı  konusunda, kamuoyunda uzun süren tartışmalar sonucunda Türkiye'den ve dünya sağlık örgütünden artan baskılar sonucunda gerçek vaka sayıları açıklanmak durumunda kalındı ve doğru bilgileri sizinle paylaşmak için bugünü beklemek zorunda kaldık. Bugün itibari ile aşı ile ilgili  ve vaka sayısı sahip olduğumuz bilgileri sizinle paylaşmak istedik.

 

Pfizer/BioNTech, Moderna ve AstraZeneca/Oxford tarafından geliştirilen corona virüs aşıları arasında hangi farklar var?

Corona aşısı çalışmalarından art arda başarılı sonuçlar geliyor. Pfizer/BioNTech aşısının yüzde 95, Moderna yüzde 94,5, AstraZeneca/Oxford ise ortalama olarak yüzde 70 oranında koruma sağladığını açıkladı. Şu ana kadar en etkin korumayı sağladığı açıklanan Pfizer/BioNTech aşısının -70 derecede saklanması onun en büyük dezavantajını oluştururken, diğerlerinden nispeten daha az koruma sağladığı görülen Oxford/AstraZeneca aşısının ise İngiltere'de bir kahve fiyatı olan 3 sterlinlik uygun fiyatı ve buzdolabı sıcaklıklarında yıllarca depolanabiliyor olması onu öne çıkarıyor. İşte şu ana kadar Corona'ya karşı etkili koruma sağladığı ifade edilen Pfizer/BioNtech, Moderna ve Oxford/AstraZeneca aşılarının birbirinden farkı ve sahip olduğu avantajlar...

top
whatsapp