ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Porsche İlk Ürettiği Araç Modeli Porsche 356 Modeli

Porsche İlk Ürettiği Araç Modeli Porsche 356 Modeli

Araçlarda lüks ve konforun yanı sıra hız da isteyen araç tutkunlarının ilk başvurduğu araç modeli Porsche, kuruluşundan itibaren Dünya araç piyasasını şekillendirebilecek modellerini piyasaya sunmuştur. Teknoloji araçları içerisine en iyi şekilde aksettirebilen ve teknolojinin imkanlarını kullanmayı başaran Firma’nın ilk ürettiği model Porsche 356 modelidir. Porsche 356 modeli, dönemin şartlarına ve kullanış amaçlarına bakıldığında birçok yarışmada ön saflarda rol oynamıştır. Geniş motor hacminin yanı sıra konfordan kaçınılmamış ve araçlarda özel işlemeler ve deriler ön planda seyredilmiştir.

Porsche 356 modelini geniş çapta incelediğimizde Porsche’nin kurucusu Ferdinand Porsche un oğlu Fery Porsche tarafından geliştirilmiş ve piyasaya adından çokça söz ettirmeyi başarmıştır. Alçak taban olmasının yanı sıra dönemin en hızlı araçlarından birisi olarak kabul edilmekteydi. Üstü açık modelleri ile dönemin en gösterişli modellerini Porsche bünyesi altında toplamaya ve ticaretini döndürmeyi başarabilmiştir. Bu başarıyı ilerleyen dönem içerisinde Porsche 356 modelinin gelişmesine ve Dünya’da birçok farklı araç tutkununun ortak kullanımına sunulmasına yardımcı olmuştur.

Porsche 356 modeline bakıldığında günümüzdeki üretilen Porsche modelinin biraz daha farklı olduğu anlaşılmaktadır. Kapı detayları ve sert görünüşü günümüzde üretilen nazik ve kullanışlı Porsche modellerinden ayrılmaktadır. Fakat ön ve arka farların detayları ve görünüş tipleri günümüze kadar küçük ama genel çerçeveyi bozmayacak yeniliklerle karşı karşıya kalmıştır.

Antalya Araba Kiralama  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp