ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Buick ve Çin Pazarı

Buick ve Çin Pazarı

Buick, 1899 yılında Amerika merkezli kurulan araç markasıdır. Firma kurulduğu günden itibaren müşteri sayısı ve marka değerini sürekli olarak geliştirmektedir.

Buick, birçok araba markasından erken kurulmasından ötürü deneyimi ve tecrübesi göz ardı edilemeyecek kadar fazladır. Bünyesindeki deneyim ve tecrübeyi en iyi şekilde kullanan araç firmalarının başında gelen Buick bu özelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır.

Firma 100 yıla aşkın süredir aktif olarak araç sektöründe hizmet vermektedir. Bu süre zarfında edinmiş olduğu tecrübeyi kendisine en iyi şekilde aksettirerek gereken hizmeti en doğru bir şekilde yerine getirmektedir.

Buick çoğunlukla Amerika ve Çin’e araç satmaktadır. Çin araç pazarında çok geniş yelpazeye sahip olması Buick ’in günümüzde marka değerinin bu denli yüksek olmasında kritik bir öneme sahiptir. Satmış olduğu araçların %80’i Çin’e gitmektedir. Çin’e bu denli yüksek oranda araç satması, firmanın bu günlere gelebilmesinde en büyük etkendir.

Buick, 2017 yılının başından sonuna kadar ortalama 1.4 milyon araç satmıştır. Bu rakam ile kendi rekorunu alt üst eden firma, önümüzdeki süreç içerisinde daha fazla araç üretip daha fazla ülkekeye ihracat yapacağını belirtmektedir.

Çin özellikle 2018 yılından itibaren birçok alana büyük yatırımlar yapmaktadır. Bu alanların başında araç sektörünün gelmesi Buick için büyük bir avantaja sebebiyet vermektedir. Firma üretmiş olduğu araçların büyük bir bölümünü Çin pazarına satması, kısa süre içerisinde büyümesine ortam sağlamıştır. Aynı zamanda Çin içerisinde yaşanan araç ihtiyacı, Buick için yeni ortamlar ve müşteri kazanmasında etkin olarak rol oynamaktadır. Amerika merkezli kurulmasına karşın Amerika halkından çok Çin halkına ürün satışı yapması eşi benzeri görülmemiş bir olaydır.

Buick günümüzde General Motors’a bağlıdır. Firma2nın özellikle son yıllarda çıkarmış olduğu araçların büyük bir kısmında yeni değişiklikler göze çarpmaktadır. Yeni araç modellerinde motor gücüne ve dayanıklığa da önem veren Firma, konfordan da taviz vermemektedir. Firmanın bu günlere gelebilmesinde temel sebep kaliteli ve doğru çalışma planıdır. Uzun ve esnek mesai saatleri ile sürekli olarak çalışmayı en büyük amacı haline getiren ve bu amacı bünyesinde bulunan tüm personellere en iyi şekilde aşılayan Firma, bu özleliği ile diğer araç firmalarından ayrılmaktadır. Kendisine has özellikleri, modern ve estetik duruşlu arabaları ve çalışanlarının üstün deneyim ve becerisi sayesinde Firmanın önümüzdeki süreç içerisinde marka değerini katlayarak arttıracağı olası gerçeklerin başında gelmektedir.

Geliştirmiş olduğu araçların içerisinde teknolojiyi ve el işçiliği en iyi şekilde kullanan, dokumacılığa ve küçük ayrıntılara önem veren Buick, bu özelliği ile araçlarında estetik duruşu yakalayabilmiştir. Çin pazarında büyük bir yere sahip olan, üretmiş olduğu araçların büyük bir bölümünü Çin pazarına satan firma, üretmiş olduğu araçlarda da Çin halkının isteklerini ön plana koymaktadır.

 Antalya Araba Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp