ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Mercedes-Benz ve Konfor

Mercedes-Benz ve Konfor 

Mercedes, 1926 yılında Karl Benz tarafından kurulan lüks ve kaliteli araç markasıdır. Firma kuruluşundan itibaren müşteri odaklı işler çıkarmaktadır. Bu sayede marka değerini ve müşterilerin memnuniyet oranını günden güne arttırabilmektedir.

Firma kurulduğu ilk yıllarda yaşamış olduğu deneyimsiz ve tecrübesiz zamanlarını dahi en iyi şekilde değerlendirebilmiştir. Bu başarının arkasından istikrarlı ve düzenli çalışması, müşteri odaklı işler çıkarmak ve bunun gibi onlarca farklı unsur yer almaktadır. Bu unsurları en iyi şekilde kullanabilen Mercedes ekibine şu an baktığımız zaman Dünya üzerindeki en profesyonel ekip diyebiliriz.

Mercedes tasarlanmış ve üzerinde düşünmüş olduğu tüm projeleri eksiksiz bir sorunsuz bir şekilde yerine getirmek ister. Bu istek öyle bir boyuta taşınmıştır ki araçlarının kapanmasında çıkarmış olduğu sesleri düzenlemekle sorumlu olan onlarca mühendis ve mimar yer almaktadır. Tasarlanmış ve piyasaya sürmeye hazır hale getirmiş tüm araç modellerini geniş testlere tabi tutmaktadır. Bu testler arasında başlıcaları sağlamlık testi, ergonomiklik ve göz uyumu testleri gibi testler gelmektedir. Bu testlerden tümünü üstün bir performans ile geçen araçlarını seri üretime sokmaya başlamaktadır.

Firmanın bu denli tertipli ve düzenli çalışmasındaki bir diğer etken ise tüm Dünya’da severek kullanılan araç markasından birisi olduğu içindir. Tüm Dünya’da kullanıldığı için Firma’nın tasarlamış olduğu araçların tüm Dünya milletlerine hitap etmesi büyük öneme sahiptir. Firma eğer bu önemi tam anlamıyla göstermeseydi belki de şu an daha düşük yerlerde olabilirdi. Hatta ve hatta farklı bir sektöre dahi yönlenmiş olabilirdi.

Mercedes-Benz tasarlamış oldukları araçların vidalarına kadar en kaliteli ve sağlam malzemelerden üretmek için çalışmaktadır. Aynı zamanda araçlarının içerisinde kullanmış oldukları son teknoloji sayesinde sektördeki etkinlik alanını arttırmayı başarabilmiştir. Mercedes’in 20 yıl önce çıkarmış olduğu araç modelini şu an dahi büyük rağbet görmekte ve günümüzde çıkan birçok araç ile halen daha rekabette gidebilecek pozisyondadır. Bu pozisyonu yakalamanın zor ve meşakkatli bir süreç sonrasında geldiğini herkes bilmektedir. Bu yolun elbet bir gün son bulacağını ve marka değerini zirvelere taşıyacağını bilen eski Mercedes-Benz ekibi yapmış oldukları tüm projelerde bu düşünce yapısını temel almaktadırlar.

Mercedes-Benz özellikle son çıkarmış olduğu araçlarında  hava sirkülasyonunu en iyi şekilde kullanabilmek için farklı bir yol izlemektedir. Bu yolu da en iyi şekilde kullanacağı kanısında bulunan birçok mimar ve mühendis, ilerleyen yıllar içerisinde Mercedes’in hiç olmadığı kadar gelişeceğini belirtmektedir.

Mercedes-Benz’in şu anki marka değerine baktığımız zaman bu rakamlar milyon değil milyar dolarlara tekabül etmektedir. Uluslararası hizmet vermesi sayesinde bu rakamı daha çok arttıracağı söz konusu bir gerçektir.

Antalya Havalimanı Araba Kiralama  Firması adına yazan yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp