ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Isuzu ve Geçirdiği Zorlu Mücadele

Isuzu ve Geçirdiği Zorlu Mücadele

Japonya’nın başkenti Tokya’da kurulan Isuzu günümüzde Dünya çapında hizmet veren araç markasıdır. Firma kurulduğu tarihten itibaren gerek araçları içerisinde gerekse ofisleri içerisindeki çalışanlarının verimliliğini attırabilmek için yeni değişikliklere gitmiştir. Araçları içerisinde her daim teknolojinin varlığını konuşturabilen ve Dünya’nın birçok farklı noktasında Pazar yerine bulunan firma, bu dönemde almış olduğu yeni stratejiler ile ön plana çıkmaktadır.

Firma kurulduğu tarihten itibaren her geçen gün marka değerini ve müşteri sayısını katlayarak arttırmıştır. 1916 senesinde kurulan Isuzu, birçok araç markasından çok daha erken kurulduğundan ötürü bu avantajını en iyi şekilde değerlendirebilmek ve avantajı iyi kullanmak için elinden gelenin fazlasını ortaya dökmektedir. 100 yıla aşkın süredir araç sektöründe bulunması hatırı sayılır derecede bilgi, birikim ve tecrübenin ortaya doğmasına vesile olmuştur. Bünyesi altında her geçen gün alt yapısına sağlamış olduğu ekstra fonlar ile adından söz ettiren firma, bu anlamda birçok araç markasını sollamaktadır.

Firma 1.Dünya savaşının tam ortasında kurulması ve çok sıcak çatışma ortamı yakalayan Dünya’nın araç sektöründe yer edinmesinde büyük zorluklar ile karşılaşmıştır. 1. Dünya savaşında kurulduğu ülke olan Japonya önemli görülebilecek ve ciddi boyutta bir atılım yapmamışsa dahi Dünya’nın içerisinde bulunan bu kaostan Isuzu gibi tüm araç markaları etkilenmiş ve o dönemde araç satışı yapamamıştır. Fakat 1.Dünya savaşının arkada kalması ve sınır anlaşmalarının imzalanması ile Dünya’nın düzeni yeniden inşa edilmeye başlandığı dönem içerisinde yeni araç modelleri tasarlayan ve tasarladığı araç modellerini değişik testlere tabi tuttuktan sonra piyasaya sunan firma, bu anlamda çalışmayı ve başarmayı kendisine hedef belirlemiştir. Çok çalışmanın aksine verimli ve doğru çalışması hayat felsefesi haline getiren ve personel kadrosuna da bunu en iyi şekilde yansıtmayı başaran firma bu anlamda istediğine ulaşmış vaziyettedir. Son yıllarda hisse senedinde küçük miktarlarda düşüş yaşayan firma önümüzdeki süreç içerisinde bu düşüşü en iyi şekilde toparlayacaklarını belirtmektedir. Her geçen gün yeni atılımlara imza atan ve Dünya çapında Pazar merkez ağlarını arttırmayı planlayan Firma bu anlamda önemli ve hatırı sayılır işlemler ile ön plana çıkmayı hedeflemektedir. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için başta Türkiye olmak üzere Avrupa devletlerinin de ki Pazar ağını arttıracağı ve bu coğrafyaya yoğunlaşmayı hedeflediğini sürekli olarak beyan etmektedir.

Isuzu alt yapısına her geçen gün yeni fonlar ayırtan ve sürekli olarak yeni krediler ile alt yapısına gereken önemi veren sayılı araç markalarından birisidir. Araçları içerisinde konfora ve teknolojiye büyük önem veren ve çoğunlukla aile tipi araçlar üreten firma bu anlamda anlaşılacağı üzere aileli müşterilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için hazır haldedir.

Antalya Kiralık Araç  firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp