ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Rolls Royce

Rolls Royce

Rolls Royce 1904 yılında İngiltere’de kurulmuş ve lüks araçlar üreten araç markasıdır. Firma kurulduğu günden itibaren çıkarmış olduğu araç modellerinin tamamına yakınında üst kesimine hitap etmeyi amaçlamaktadır. Firma müşteri odaklı çalışma haznesi ile müşteri sayısını ve müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırmaktadır.

Rolls Royce birçok araç markasından çok daha erken kurulmuş ve bunun avantajını her daim hissedebilmiştir. Bu anlamda gerek ofisleri içerisinde gerekse fabrikalarında devamlı olarak yeniliklere gitmesi firmanın güncelliğini sağlamasına yardımcı olmuştur. Firmanın kendisine has üretmiş olduğu araç modelleri Dünya araç piyasasına damgasını vurmuş bulunmaktadır. Dünya’nın en pahalı ve en lüks araçlarını üretmeyi başaran firma bu anlamda yeni projelere ve ortaklıklara imza attığını ve etkinlik sahasını arttırmak için çalışmalara devam ettiğini belirtmektedir.

Türkiye araç piyasasında da yeri bulunan ve yerini genişletmek isteyen firma Türk halkının üst kesimine hitap edebilecek araç modellerini tahsis etmektedir. Türkiye’de araç sektöründe aktif olarak hizmet veren firmalar ile ortaklaşa işlerine devam eden firmanın bundan sonra alacağı kararlar şuanlık muammaktadır. Bünyesi altında toplamda 1.300 kişiden daha fazla personel yer almaktadır. Bunun yanı sıra Rolls Royce müşteriye özel araç üretimleri ile de diğer firmalarının çalışma standartlarından bir adım daha önce olduğunu her daim gösterebilmektedir. Aynı zamanda Dünya’ca ünlü BMW’nin üst kuruluşudur.

Antalya Oto Kiralama firması adına yazan Yazar; Yahya Seba (yahyaseba82@gmail.com)

top
whatsapp